Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Aristo Industries Corporation Limited

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Aristo Industries Corporation Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Οι βιομηχανίες Aristo είναι κύριος κατασκευαστής των χρωμάτων, των επιστρωμάτων ειδικότητας, των καθαριστών, των λιπαντικών, και των χημικών ουσιών MRO για τη βιομηχανική χρήση, που εξυπηρετεί τις χαρτικών, αυτοκίνητων, βιομηχανικών, ηλεκτρικών, υλικού και κατασκευής αγορές ζωγραφικής, τέχνης &.

 

Με ένα ιστορικό 10 ετών στη λεπτή χημική βιομηχανία, είμαστε δεσμευμένοι στην ποιοτική χημική συσκευασία και την κατάλληλη ασφάλεια αντιπροσώπευσης, χρήσης και σχεδίου όλων των προϊόντων με το εμπορικό σήμα Aristo. Ο ποιοτικού έλεγχος ικανότητας παραγωγής, η ανάπτυξη προϊόντος, και η διαχείριση συνδυάζουν με τις λειτουργούσες βοήθειες φιλοσοφίας μας κρατούν τους πελάτες μας μπροστά από τον ανταγωνισμό.

 

Το Aristo υπόσχεται να παρέχει τα ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στα περιβαλλοντικά πρότυπα. Η δυνατότητά μας συναντά ή υπερβαίνει ρυθμιστικό, περιβαλλοντικός και τις ασφάλειες προτύπου. Όλα τα προϊόντα είναι μόλυβδος και CFC-ελεύθερα.

 

Η αποστολή μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των γενικών αγορών συντήρησης για υψηλό - ποιοτικά χημικά προϊόντα, και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των λεπτών αγορών διαφοροποίησης για τις χημικές λύσεις προϊόντων ειδικότητας. Με να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες πελατών, θα αντιμετωπισθούμε ως βιομηχανικός ηγέτης και θα επιτύχουμε τα επίπεδα αποδοτικότητας και αύξησης που μας τοποθετούν με συνέπεια στη τοπ σειρά του ανταγωνιστικού χώρου μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Aristo Industries Corporation Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Aristo Industries Corporation Limited
Aristo Industries Corporation Limited
Aristo Industries Corporation Limited
Aristo Industries Corporation Limited
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : ARISTO

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 1,500,000-2,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Aristo Industries Corporation Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Aristo Industries Corporation Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Aristo Industries Corporation Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Aristo Industries Corporation Limited Πιστοποιήσεις